Ronneby: Föreläsning om tillsatser i mat 7/5 kl 18:30Ronneby: Lecture about additives in food 7 May @18:30

Tommy Svensson har bl a skrivit boken Handbok för den kräsne konsumenten som handlar om våra tveksamma tillsatser i mat, dryck och godis. Migränanfall, irritation, trötthet och minskad livslust är förmodligen inget man normalt tror är relaterat till det vi äter och dricker. Tillsatserna i mat har ökat dramatiskt de senaste åren. Vad är det vi stoppar i oss? Varför har allergier, diabetes, astma och andra kostrelaterade sjukdomar ökat? Det två timmar långa föredraget hålls i Vesperklockan i Bergslagen, Ronneby. I en paus blir det kaffeservering.

Tommy Svensson has among other things written a book called Handbok för den kräsne konsumenten. It’s about the som handlar doubtful additives in our food, drinks and candy. migraine attacks, irritation, fatigue and reduced appetite for life is normally not something we think is related to what we eat and drink. The additives in food has increased dramatically the latest years. What are we stuffing us with? Why has allergies, diabetes,  asthma and other diet related illnesses increased? The two hour long lecture is held in Vesperklockan in Bergslagen, Ronneby. Coffe will be served in a break.


Det här inlägget postades i evenemang, hållbar komsumtion, livsmedel, Ronneby och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.