Ekovaror på väg i skåne med Ekolinjen

Ibland kan det vara svårt att hitta ekologiska livsmedel. Till vår hjälp finns nu Ekolinjen som erbjuder ekovaror i en ombyggd buss. Varorna kan vara både lokalt producerade eller importerade från t ex Tyskland där det finns betydligt fler ekoprodukter men gemensamt för alla Ekolinjens produkter är att de är certifierat ekologiska och när möjligt även fair trade.

I bussen kan man handla i Ljungarum tis-ons och på fredagar turnerar bussen till Östanå, Osby, Hästveda och Hässleholm. Se Ekolinjens rutt. En fantastisk idé som gör det möjligt att få ut ekovaror till landsbygden där det oftast är ännu svårare att hitta dem än i städer. Det går bra att efterfråga bussen i Blekinge och är efterfrågan tillräckligt stor är det möjligt att bussen kan komma till din ort.

Det är också möjligt att beställa ekovaror från Ekolinjens webbutik och få dem levererade i biogasbil till Höör, Hörby, Hässleholm, Kristianstad, Osby, Östra Göinge, Bromölla och Sölvesborg.

Det här inlägget postades i livsmedel, transporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.