Karlskrona: Ny karta för gröna smultronställen

Vi har skapat en ny karta med Karlskronas gröna smultronställen som är bra besöksmål antingen man vill besöka en fin plats i naturen, handla i en ekoaffär, låna en bok på ett bibliotek, titta på konst, handla i en secondhandaffär, paddla kajak eller fika på ett café som serverar ekologisk mat.

Tipsa oss om dina gröna smultronställen. Det kan vara vad som helst som är hållbart,  miljövänligt och publikt att besöka.

Vi hoppas att kartan, när den är mer komplett, skall vara en värdefull resurs för både karlskronabor och turister och andra besökande.

Skillnaden på Karlskronas gröna smultronställen och Karlskrona Greenmap är att på den senare visas alla gröna platser, dvs även platser som inte går att besöka utan att boka en tid.

Det här inlägget postades i boende, evenemang, hållbar komsumtion, Ingen kategori, Karlskrona, kläder, kropp & själ, livsmedel, miljövänlig teknik, transporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.