Karlshamn: Inspirationsdag hållbar utveckling Mat & Klimat 9/3 kl 14-18Karlshamn: Inspiration day for sustainable development Food & Climate 9 Mar @14-18

Mat- och klimatföreläsning av meteorolog Pär Holmgren. Lokala företag och organisationer kommer att medverka. Läs mer här.

Jord till bord

På vilka olika sätt påverkar vår konsumtion klimatet? Konsumenternas efterfrågan och förväntningar på god, hälsosam och färsk mat ökar. Intresset för matens ursprung, hur den produceras och transporteras har inneburit en allt större efterfrågan på lokalproducerade, ekologiska och KRAV-certifierade livsmedel.Food and climate lecture by the meteorolog Pär Holmgren. Local companies and organisations will participate. Read more here.

Jord till bord

Jord till bord

In what ways does our consumtion affect the climate? The consumers demand and expectations for good, healthy and fresh food are increasing.The interest for the foods origin, how it was produced and transported has led to an increased demand for local produce, organic food.

Det här inlägget postades i evenemang, Karlshamn, livsmedel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.